fbpx
Sledite nam

Oblikovanje naše prihodnosti naj bo trajnostno
Z inteligentnimi rešitvami za polnjenje

V KEBA smo prepričani: samo če je infrastruktura za polnjenje enostavna in priročna za uporabo in ponuja možnosti za povezovanje z alternativno energijo, bo elektromobilnost uspešna. Zato je naša rešitev e-mobilnosti več kot samo polnilna postaja.

Naredili smo inteligentne polnilne postaje in jih opremili z neštetimi funkcijami in komunikacijskimi standardi. Tako lahko ne samo zaračunavate, temveč tudi nadzirate, komunicirate in povezujete. To daje veliko prednosti vsem, ki pridete v stik z elektromobilnostjo – ne glede na to, ali ste dobavitelj energije, proizvajalec avtomobilov, upravljavec flote ali lastnik e-vozil.

Od leta 2009 je bilo prodanih VEČ kot 150.000 električnih polnilnic KEBA KeContact po celem svetu

Podjetje KEBA je danes med 3 najboljšimi proizvajalci pametne polnilne infrastrukture

KEBA KeContact P30 - električna polnilnica nove generacije

Mnogo stvari se lahko napaja z elektriko. Prepričani smo, da prava zelena mobilnost zahteva več kot to.
To je razlog, zakaj je najnovejša KeContact P30 el. polnilnica – mimogrede je to tretja generacija el. polnilnic podjetja KEBA – tista, ki lahko naredi vse. Za več možnosti, povezljivosti in večjo električno mobilnost.

En produkt za vse

Z enim samim produktom v različnih izvedbah, različicah in serijah opreme lahko pokrivamo vsa električna vozila in priključne hibride, primere uporabe in trge po vsem svetu.

Varno polnjenje

KeContact P30 ima vgrajeno DC tokovno zaščito, zaradi česar ni potrebna vgradnja drage nadtokovne zaščite FI tipa B.

Nove možnosti uporabe

KeContact P30 ponuja nove možnosti uporabe zaradi najsodobnejših komunikacijskih standardov in funkcij.

Javni in poljavni sektor

KeContact P30 se lahko enostavno poveže s centralnim sistemom preko OCPP 1.5. To je še posebej pomembno za spremljanje, obvladovanje obremenitve ali zaračunavanje energije v javnem in poljavnem sektorju. Kilovatne ure v javnem in poljavnem sektorju je mogoče zlahka izračunati zaradi popolnoma integriranega MID – certificiranega merilnika toka, napetosti, moči in energije s prikazom na ekranu.

Zasebni sektor

El. polnilnico je mogoče enostavno nadzorovati, informacije o stanju lahko pridobite prek uporabniškega podatkovnega protokola (UDP) v pametnem domu. Na primer, največji dovoljeni polnilni tok za električno vozilo se lahko regulira na podlagi fotonapetostnega sistema (fotovoltaike), akumulatorske enote ali toplotne črpalke Podatki zunanjega merilnika se lahko zlahka odčitajo s protokolom Modbus TCP. Posledično je polnilna postaja sposobna samodejno regulirati polnjenje električnega vozila (npr. polnjenje, ki je odvisno od hišne povezave). Zahvaljujoč integriranemu merilniku energije KeContact P30 lahko na primer uporabniki službenega vozila svojim podjetjem ali lizinškim podjetjem zaračunajo energijo, ki jo porabljajo za polnjenje doma.

Komunikacijski vmesniki

KeContact P30 podpira različne komunikacijske vmesnike za širok spekter aplikacij:

 • USB za posodobitve programske opreme ali prenos dnevnika brez računalnika ali prenosnika
 • Ethernet RJ45 za posodobitve programske opreme ali prenos dnevnika z računalnikom ali prenosnikom
 • Ethernet LSA+ za povezavo zunanjega števca preko Modbus TCP in za stalno povezavo na OCPP backend,pametni hišni strežnik ali dodatni KeContact P30
 • GSM za povezavo na OCPP centralni sistem
 • WLAN za enostaven dostop do nastavitev in za brezžično integracijo el. polnilnic v obstoječem omrežju
Polnilnica KEBA KeContact P30 s polnilno močjo 4,6kW je dobila na velikem primerjalnem ADAC testu 12/2018, kjer so strokovnjaki testirali 12 polnilnic oceno 1,3 – ZELO DOBRO

Prednosti električnih polnilnic KEBA KeContact P30

 • Prilagodljive z maksimalno zaščito vaše naložbe

  Prilagodljive z maksimalno zaščito vaše naložbe

  Naši izdelki se redno testirajo v internem testnem laboratoriju KEBA z najnovejšimi električnimi vozili. Spoznanja, pridobljena s temi preizkusi, kot tudi možne spremembe v krajini, ki se nanašajo na standarde, se neposredno nanašajo na posodobitve strojne in programske opreme ter prihodnji razvoj. To vam nudi prilagodljivost in zaščito vaše naložbe.
 • Moderen dizajn

  Moderen dizajn

  S svojim sodobnim in privlačnim dizajnom je polnilnica KeContact P30 popolnoma primerna za notranje in zunanje prostore, kot so stene v hiši ali garaži ali v nadstrešnicah. Če ne želite namestiti polnilne postaje na steno, je na voljo stojalo iz nerjavečega jekla.
 • Enostavna namestitev in delovanje

  Enostavna namestitev in delovanje

  Naše polnilnice so hitro, spretno, pravilno in varno nameščene s strani strokovnjaka (npr. električarja) in zagnane. Z našo trditvijo »enostavno za uporabo« se vedno usmerjamo k vašim zahtevam in vam olajšamo delo.
 • Zanesljivost in visoka razpoložljivost

  Zanesljivost in visoka razpoložljivost

  KeContact P30 vzdrži najtežje vremenske razmere in je primerna za zunanjo uporabo - tudi pri minus 25 ° C in do + 40 ° C. KeContact P30 ima visoko stopnjo razpoložljivosti (težko pride do okvar) zaradi številnih varnostnih funkcij - to zagotavlja, da se vaše električno vozilo napolni varno in čim hitreje.

Kompatibilna z vsemi avtomobilskimi znamkami na tržišču

.
.
.
.
.
.