fbpx
Sledite nam

Najboljša domača polnilnica leta 2023 v Združenem Kraljestvu!

Najboljša domača polnilnica leta 2023 v Nemčiji!

” Majhno Britansko start-up podjetje Lincolnshire Wolds je nevihtno zavzelo področje za polnjenje električnih vozil in domačo obnovljivo energijo.
Izdelava in dostava več kot 50.000 naprav v samo dveh letih in prijava tisoč strank v njihovo aplikacijo in spletni forum.
Prijazna, dostopna ekipa, ki pozdravlja povratne informacije in prispevke svojih strank z lepimi izdelki, ki dejansko delujejo. “
– Sir Terry Leahy –

Ko postanete partner podjetju myenergi, se pridružite zeleni skupnosti ljudi in organizacij po vsem svetu.
avantgarde-concept-630972-unsplash-scaled

Od njihovega doma do vašega

Vodilna paleta izdelkov myenergi za nadzor energije je narejena v delavnici na angleškem podeželju in se ponaša z Britanskim dizajnom, skladnostjo in vrhunsko eko-tehnologijo. Od izuma do načrtovanja in izdelave – svoje izdelke poznajo od znotraj, tako lahko ponudijo najboljše na področju tehnične podpore in naknadne oskrbe. Ko kupite izdelek myenergi, se pridružite myenergi družini in postanete del njihove zgodbe.

Vzemite svojo moč nazaj

Prevzemite nadzor nad vašo proizvedeno zeleno energijo in ustvarite vrhunski eko-pameten dom.
Prekomerno moč s sončnih kolektorjev preusmerite na ogrevanje vode, ogrevanje prostorov, baterijo ali električni avto.
Enostavno za namestitev, enostavno za upravljanje, narejeno za prihodnost, ves čas vam je na voljo skupina za podporo.

471A2304-1

zappi – polnjenje električnih avtomobilov v svoji ligi

zappi je posebna pametna EV polnilnica. Ne samo, da deluje standardno za polnjenje električnih avtomobilov, temveč ima tudi posebna načina polnjenja za izkoriščanje 100% ZELENE energije, proizvedene iz sončne PV ali vetrne energije. Zappi omogoča povečanje donosnosti naložbe solarnih panelov in električnega avtomobila, je enostaven za namestitev in uporabniku prijazen.

Zappi dinamično prilagaja polnilno moč avtomobila glede na ostalo porabo, tako ni nikakršnega strahu, da bi prišlo do izpada elektrike zaradi pregorelih glavnih varovalk.

Kot prva tovrstna polnilnica električnih vozil te vrste je myenergi inovativna ekipa skrbno oblikovala lastnosti in funkcije, s katerimi vam omogoča popoln nadzor nad izkušnjo polnjenja električnih avtomobilov. V povezavi z aplikacijo myenergi lahko nastavite časovnike za uporabo varčnih tarif, uporabo funkcije polnjenja, spremljanje naprav in še veliko več!

Ta inteligentni zappi ustvarjen za prihodnost je zasnovan, ustvarjen in izdelan v Veliki Britaniji.

Nimate sončne elektrarne?
Ni problema

Če nimate PV sistema, lahko zappi še vedno deluje kot običajni polnilnik za polnjenja EV, ki se polni iz omrežja. Sončni / vetrni sistem lahko dodate kadarkoli pozneje.
Perfect-pair-zappi-white

Popoln par

Enostavno povežite vse svoje myenergi naprave, kar vam omogoča nadzor nad pretokom el. energije v vašem domu s pomočjo myenergi HUB-a in aplikacije.

Tri možnosti polnjenja

eco

eco

ECO način predstavlja mešanico zelene energije in energije uvožene iz omrežja. ECO način zmanjša uporabo omrežne moči in se lahko polni s 100% zeleno energijo. Moč polnjenja se nenehno prilagaja kot odziv na spremembe v proizvodnji ali porabi energije drugje v domu. Če presežek proizvodnje pade pod 1,4kw, se bo iz omrežja črpalo nekaj moči, da se bo vozilo še vedno polnilo.

eco+

eco+

Moč polnjenja se nenehno prilagaja kot odziv na spremembe v proizvodnji in druge porabe energije v hiši. Polnjenje električnega avtomobila se bo ustavilo, če se bo el. energija uvažala iz omrežja, nadaljevalo se bo le, če bo na voljo presežek moči. To pomeni, če ni presežene proizvodne energije se vozilo ne bo polnilo.

fast

fast

V tem načinu se bo vozilo polnilo z največjo možno močjo. Ta moč lahko prihaja iz obnovljivih virov energije ali/in iz omrežja.

Če nimate sončnih kolektorjev ali vetrne turbine, bo zappi polnil kot običajno polnilno mesto v načinu Mode 3.

Pametno polnjenje

časovnik

časovnik

V določenih urah je el. energija bistveno cenejša. Z zappi lahko z možnostjo ‘boost timer’ začnete polniti v terminu z najnižjo ceno el. energije. To je varčna polnilna budilka za vaš EV!

 

brez dodatne ozemljitve

brez dodatne ozemljitve

zappi je edini električni avtomobilski polnilnik z vgrajeno tehnologijo napak PEN. Je najvarnejša izbira za električni polnilnik, saj odprava potrebe po namestitvi dodatnih ozemljitvenih točk pomeni manj dodatnih stroškov in enostavnejša namestitev. Zakaj so ozemljitvene točke pomembne?

PV polnjenje

PV polnjenje

PV polnjenje

zappi deluje v harmoniji z vašo solarno PV ali vetrnim generatorjem, kar pomeni, da lahko svoj avto polnite z zeleno energijo brezplačno. Če doma nimate obnovljivega vira energije, zappi deluje tako kot kateri koli drug polnilnik v ‘hitrem načinu’.

oddaljen dostop

oddaljen dostop

Aplikacija in myenergi HUB vam omogočata dostop do naprav od koder koli na svetu! Vizualni grafi omogočajo spremljanje informacij o uvozu / izvozu na enem mestu.

PIN zaščita

PIN zaščita

Petmestna koda PIN je varnostna funkcija, vgrajena v ta pametni polnilnik EV, če jo želite uporabiti. Ljudem preprečuje spreminjanje nastavitev ali uporabo polnilnika brez dovoljenja.

 

Poleg tega, da imate vseskozi na razpolago izvrstno ekipo za tehnično podporo, ki vam bo odgovorila na vsa vprašanja, ima zappi tudi 3-letno garancijo. Ko so nameščeni myenergi izdelki, registrirajte svoje izdelke in v celoti izkoristite 3-letno garancijsko podporo.

harvi

“Brezžični senzor” za povezavo tokovnikov.
harvi je bistveni del namestitvenega procesa, če želite prihraniti čas in denar.

Ima veliko odličnih lastnosti, vključno z odpravljanjem grdih napeljav po domu in preprečuje napeljavo žic.

Ta inteligentna naprava omogoča namestitev družine izdelkov myenergi brez uporabe ožičenega tokovnika.

O harviju

harvi je pametna majhna naprava, ki omogoča namestitev izdelkov zappi in eddi brez uporabe žičnega tokovnega transformatorja (CT) za merjenje omrežja in / ali moči proizvodnje; namesto tega je CT povezan s harvi. Za harvi ni potreben noben vir energije – energija iz CT-ja se zbira in uporablja za prenos merilnega signala na zappi ali eddi. To pomeni, da so baterije ali električne napeljave nepotrebne!

Lastnosti

 • Brezžični senzor moči
 • Induktivno napajanje – brez baterij ali električne napeljave
 • Uporablja standardne CT-je, ki so priloženi eddi in zappi
 • 3 CT vhodi za 3-fazno napeljavo
 • Enostavna konfiguracija: Omrežje / generacija / shranjevanje (baterijski hranilnik)
 • Hitro in natančno merjenje
 • majhnih dimenzij, namesti se ga enostavno na steno
  Prosimo upoštevajte, harvi nima priloženih CT-jev

hub

Zagotavlja internetno povezavo z drugimi napravami myenergi, zaradi česar postanejo “pametne”.

Hub in aplikacija sodelujeta za daljinsko upravljanje in spremljanje myenergi izdelkov od koder koli na svetu! Središče vam omogoča tudi posodobitev vdelane programske opreme, da bodo vaši izdelki myenergi opremljeni z vsemi najnovejšimi funkcijami v tej hitro razvijajoči se industriji.

O hub-u
 • Daljinsko upravljanje in spremljanje naprav myenergi
 • Dostop do najnovejših posodobitev vdelane programske opreme
 • LED-lučke stanja – prikazujejo, če vaši izdelki Myenergi preusmerjajo energijo
 • V bližnji prihodnosti bo podpiral tarife za čas uporabe.
 • Vključuje ethernetn kabel in napajalnik

CT tokovniki

Zappi & eddi sta standardno opremljeni z enim žičnim CT tokovnikom.

3-fazni zappi 22kW imajo standardno 3 CT-je.

Če bi radi videli, kako se na LCD zaslonu vašega izdelka prikaže sprotna proizvodnja sončnega / vetrnega sistema. Potrebovali boste dodaten CT. (dodatna možnost)

V nekaterih primerih so za trifazne namestitve potrebni dodatni CT tokovniki.

CT ima 5-metrski kabel. Če je potreben daljši kabel, ga lahko podaljšate z CAT5 Ethernet kablom ali zakaj ne bi razmislili o uporabi myenergi harvi za povezavo CT-ja po brezžični povezavi?

Pošlji povpraševanje

  Hover Box Element

  Hover Box Element

  Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.