fbpx
Sledite nam

Baterija Sunsynk L5.1

Sunsynk je izdelal popolno rešitev za shranjevanje el. energije
Litij-ionska fosfatna (LFE) baterija SUNSYNK-L5.1 je eden od novih izdelkov za shranjevanje energije, ki jih je razvil in proizvedel SUNSYNK. Lahko se uporablja za podporo zanesljivega napajanja za različne vrste opreme in sistemov. SUNSYNK-L5.1 je posebej primeren za scenarije uporabe z visoko močjo, omejenim prostorom za namestitev in dolgo življenjsko dobo.

Modul za shranjevanje energije vključuje LiFePO4 (LFE) polnilne baterije s kapaciteto 5,12kWh, krmilnik pa omogoča centralizacijo več modulov. Tako lahko baterije povežete vzporedno, da povečate kapaciteto in moč za porabnike, ki zahtevajo večjo zmogljivost in daljšo podporo za napajanje. SUNSYNK-L5.1 ima vgrajen BMS (sistem za upravljanje baterije), ki lahko upravlja in spremlja podatke o celični bateriji, vključno z napetostjo, tokom in temperaturo. Poleg tega lahko BMS uravnoteži polnjenje in praznjenje celic, da podaljša življenjsko dobo.

Garancija na baterije je 10 let ali 6000 ciklov do 70% prvotne kapacitete. Baterije so zmogljivosti 1C, kar pomeni, da se lahko polnijo/praznijo z močjo 100A, globina praznjenja je lahko 100%, vendar se priporoča 90%