fbpx
Sledite nam

DOBRODOŠLI V SUNSYNK

Revolucija v načinu ustvarjanja, uporabe in shranjevanja energije!

V svetu, kjer stroški energije strmo naraščajo, vlade pa se obračajo na obnovljive vire kot končno rešitev, stojimo na čelu te poti transformacije. S Sunsynk ste lahko prepričani, da naša ponudba rešitev za solarno shranjevanje ustreza vašim specifičnim potrebam – ne glede na to, ali potrebujete obsežno namestitev ali ste lastnik samostojne hiše, tukaj smo za vas.

Sunsynk, ustanovljen pred več kot 20 leti, je utrdil svoj položaj plodne blagovne znamke, specializirane za vrhunske rešitve za shranjevanje električne energije🪫, pridobljene iz sonca ☀️ ali vetra 🌬. Z blagovno znamko, zaščiteno v več kot 40 državah, so si prislužili spoštovanje in priznanje strank po vsem svetu.
V podjetju Sunsynk ponujajo raznoliko paleto izdelkov, z njihovimi pretvorniki in sistemi za shranjevanje baterij, ki so zasnovani tako, da zadovoljujejo posebne potrebe strank, ki iščejo rešitve v omrežju kot tudi brez. Slovijo kot vodilni v svetu na področju shranjevanja in upravljanja z energijo in nenehno postavljajo nova merila v tej panogi.
Solarni program Sunsynk® je vrhunec dolgoletnih raziskav in razvoja. Poleg aplikacije Data Logger, Sunsynk Connect, ki osvaja svet in oblikuje čistejšo prihodnost, korak za korakom.

Edinstvena in inovativna funkcija, ki nas ločuje od drugih blagovnih znamk sončne energije.

Uporabniki lahko enostavno dostopajo do podatkov v realnem času o svoji proizvodnji, porabi in shranjevanju energije ter prejmejo opozorila in obvestila, če se pojavijo težave. Svoje sistemske nastavitve in preference lahko prilagodijo tudi na daljavo, s čimer optimizirajo svojo porabo energije in povečajo svoje prihranke. Pridobite dostop do funkcij, kot so funkcija posodobitve/nadgradnje, oddaljeno programiranje, trgovanje z energijo z Octopus Agile in še veliko več!

* za EU so v pripravi nove možnosti

Rešitve za shranjevanje v baterije

Spoznajte naše hibridne pretvornik
 • Funkcije pretvornika za shranjevanje energije
 • Programabilen izvoz
 • Delujejo na ali zunaj mreže (on/off grid)
 • Eno ali 3 fazni
 • Deluje z vetrno turbino
 • Deluje z mikro pretvorniki (tudi obstoječi klasični inverterji, kot je npr. SolarEdge)
 • Možnost priklopa diesel generatorja
 • SmartLoad za pametno upravljanje grelnih teles
 • Pametna obremenitev (rezanje konic)
 • AGM ali litijeve baterije
 • 2X nazivna udarna moč za 10 sekund
 • Omogoča fazno nesorazmerje do 60% moči na eno fazo
 • UPS (backup) izhod omogoča polno nazivno moč, preklop v 6ms
 • Zelo enostavna namestitev, backup je vgrajen

Upravljanje napajanja

 

Zelo učinkovito orodje za upravljanje porabe energije, ki uporabniku omogoča doseganje teh ciljev ‘paritete’ z upravljanjem energije, ki prihaja iz več virov, kot so sončna energija, javno omrežje in generator električne energije, ter nato učinkovito shranjevanje in sproščanje električne energije, kot to zahtevajo porabniki.

Inverter ima veliko uporab in se priporoča za naslednje aplikacije:
Marine (upravljanje moči plovila)
Zmanjšanje konične moči (dom/pisarna/tovarna/gostišča/…)
UPS (neprekinjeno napajanje)
Oddaljene lokacije s sončnimi in vetrnimi generatorji
Gradbišča
Vojaške lokacije
Telekomunikacijska mesta

Podjetje SunSynk prihaja iz Velike Britanije, svojo podružnico na Nizozemskem pa so ustanovili februarja 2023. Tukaj je tudi glavno skladišče za EU, servis in tehnična pomoč. Vsi strežniki so locirani v Nemčiji in so pod EU zakonodajo (GDPR), kar je zelo bistven podatek. Zavedati se je potrebno, da se tukaj pretakajo zelo občutljivi podatki, zato resnično ni nepomembno kdo lahko dostopa do njih. Aplikacija je last podjetja SunSynk in je plod znanja njihovih inženirjev. Stalno se razvijajo nove možnosti, ker se tudi potrebe in trg stalno razvijajo. Zelo ponosni so tudi na njihovo pomoč uporabnikom do katere dostopate kar preko aplikacije, odgovor pa dobite v približno 20s, kar je fascinantno. Odgovarja pa vam človek in ne robot, kot je v večini drugih primerov.

Monterji sončnih elektrarn obrnite se na nas za več informacij in cenik SunSynk produktov.

Dosegljivi smo na gsm: 040/426-854 (Miran) ali pa nam pišite na info@evpolnilnice.si.