fbpx
Sledite nam
NRGkick logo

charge. fast. anywhere.

Your mobile charging unit
NRGkick - več kot polnilnica
Idealno za vaš dom in tudi za na pot.

Z NRGkick se je vaša stenska polnilnica s hišnega zidu preselila v polnilni kabel.

Enostavna operativnost v kombinaciji z visoko zmogljivostjo je že prepričala na tisoče kupcev po vsej Evropi. Poleg vrhunske kakovosti izdelka NRGkick ponuja številne dodatne možnosti s funkcijo Smart.

Zaradi svoje fleksibilnosti NRGkick omogoča polnjenje vašega vozila s katerimkoli virom električne energije do 22 kW polnilne moči.
Zasnovan je za neomejeno fleksibilnost - charge. fast. anywhere.

Popolnoma nov sistem, naša spletna stran še ni posodobljena, zato si prosim oglejte na: https://www.nrgkick.com/en/

NRGkick charge. fast. anywhere.

Izdelano v Avstriji

NRGkick je razvit in izdelan v Avstriji.
Zagotavljanje najboljše kakovosti je njihova PRVA prioriteta.

Polnjenje električnega vozila doma in na poti

 • Varnost: integriran RCD

Z integrirano zaščito preostalega toka (AC, DC + 6 mA) NRGkick zagotavlja višjo raven varnosti delovanja v primerjavi z drugimi polnilnimi napravami s stalnim nadzorom morebitnega preostalega toka.

 • Nastavljiv polnilni tok

NRGkick omogoča prilagodljiv polnilni tok s pritiskom na gumb. Izberete lahko pet različnih trenutnih vrednosti in še več, če NRGkick povežete s pametnim telefonom. Na ta način lahko vedno uporabite največjo zmogljivost dane vtičnice in obratno, lahko določite mejo porabljene energije.

 • Uporabno povsod

Razširite svoje možnosti polnjenja iz javnih polnilnih postaj na vsako gospodinjsko vtičnico. Električna energija je povsod, NRGkick jo naredi dostopno.

 • Najmanjša dimenzija

Naredili smo vse, da smo dimenzije spustili na absolutni minimum. NRGkick je daleč najbolj kompaktna polnilna enota na trgu. Z uporabo sodobne lahke tehnologije smo dosegli brezkompromisno uporabnost za vse.

 • Do 22 kW polnilne moči

NRGkick je popolnoma prilagodljiv obstoječemu standardnemu omrežju vtičnic. Električno vozilo lahko napolnite tudi pri omrežnih vtičnicah 32 A z močjo do 22 kW. Posledično lahko navadno baterijo z 22 kWh EV v celoti napolnite v eni uri.

 • Integrirano merjenje toka
NRGkick nenehno meri tok in napetost vseh treh faz. Aplikacija za pametne telefone NRGkick ocenjuje, beleži in prikazuje proces  polnjenja za največji pregled.

 

 • Integrirano merjenje energije

NRGkick meri in beleži količino napolnjene energije pri vsakem polnilnem ciklu. Količina energije, ki je bila porabljena za polnjenje se shrani za zadnja tri polnjenja, kot tudi celotna porabljena energija.

 • CE SKLADNOST & TÜV ODOBRITVE

NRGkick je razvit in izdelan na avstrijskem Štajerskem. Naš poudarek dajemo najvišji kakovosti. Tako je NRGkick odobren s TÜV in CE.

 • Povezava Bluetooth

NRGkick lahko komunicira prek Bluetooth LE (Low Energy) s katerimkoli pametnim telefonom. Orodja za daljinsko upravljanje, spremljanje in ocenjevanje ter funkcija zaklepanja naprave so na voljo v aplikaciji NRGkick.

 • Samodejna identifikacija adapterja

Pri uporabi adapterjev NRGkick mobilna polnilna enota samodejno prepozna njeno uporabo in omeji polnilni tok na največjo dovoljeno vrednost adapterja. Tako je onemogočeno nenamerno nastaviti previsok polnilni tok.

 • 3-fazno polnjenje

Izkoristek vseh treh faz običajnega omrežja 400 V je bistvenega pomena za razumne čase napajanja z izmeničnim tokom. NRGkick zagotavlja 3-fazno zmogljivost in lahko skrajša čas polnjenja za faktor 3 v primerjavi z enofaznimi polnilnimi napravami.

 • Zaščiten proti kraji in pred posegi

Samodejni mehanizem za zaklepanje vtičnic tipa 2 ščiti vaš NRGkick pred krajo med in po postopku polnjenja.
Poleg tega NRGkick zagotavlja celovito zaščito pred nenamerno prilagoditvijo polnilnega toka mimoidočih. Tudi če nepooblaščena oseba prekine trenutno napajanje in povzroči ponovni zagon naprave NRGkick, bo nastavitev polnilnega toka mogoča samo lastniku.

 • Aplikacija za pametne telefone

S svojim pametnim telefonom lahko prek povezave Bluetooth  povežete NRGkick in imate dostop do vrednosti števca energije. Prikažejo se energija, moč, tokovi in napetosti. Za vas bodo izračunani tudi stroški polnjenja in razdalja prevoženih kilometrov na podlagi napolnjene energije. Med polnjenjem lahko z aplikacijo neposredno spremenite svoj polnilni tok v korakih od 6 A do 32 A.

 • Izdelano v Avstriji

NRGkick je zasnovan, razvit in izdelan v Avstriji. Za naše stranke je najpomembnejše zagotavljanje vrhunske kakovosti in učinkovitosti.

Kompatibilna z vsemi avtomobilskimi znamkami

.
.
.
.
.
.